Gift an adventure!

Gift Voucher

More info about
URBANGO Click here!

Experience of a lifetime

Szerezz örömet egyszerre akár 7 családtagnak, ismerősnek vagy barátnak 25.000 Ft-ért!

Hogy mi az Urbango?

Egyszerre szabadulószoba és kincsvadászat szabad levegőn, kötöttségek nélkül! Az Urbango a játékosság, öröm, izgalom, és felfedezés élményét nyújtja, amire felnőttként még inkább igényünk van, de nem gyakran engedjük meg magunknak. Izgalmasabb, mint a mozi, mert együtt agyaltok, miközben a várost is úgy látjátok, mint még soha és nincs időhatár. A feladatok megoldásához nem Google-re vagy lexikális tudásra van szükség hanem logikára és kreatív együttműködésre. Tudod-e hol égettek a boszorkányokat? Hogy hol bújik meg Minerva, a városvédő istennő hatalmas szobra? Tudtad-e, hogy az Alagútnak is van lakója? Talán már ezerszer elmentél egy hely mellett, de most olyasmit is megtudhatsz róla, amiről nem is álmodtál.

Barátokkal, a családdal, vagy kollégákkal remek kikapcsolódás. Néhány óra alatt nagyot sétáltok, a város legszebb helyeit felfedezve az izgalmas feladványok mentén. Közben, ha úgy tetszik, meg is állhattok egy fagyira, vagy sörre.

There’s no better surprise for a birthday, Christmas, anniversary or for any other special occasion than an UrbanGo gift voucher that gives people the joy of adventure, playfulness, and exploration.

What’s more, this voucher has a special power: it never expires! Your family, friends or colleagues don’t have to worry about deadlines. They can come and play whenever it suits them. (The maximum number of people who can use a voucher is 7.)

We’ll issue the voucher in pdf right away, but you can only use it after you’ve paid for it.

Let the adventure begin!

This will the voucher look like

UrbanGo Ajándákutalvány előnézet

Claim your voucher here