FoodbanGo

Céges rendezvényhez kerestek egy izgalmas programot?

A céges csapatépítést szeretnétek szemléletformálással is ötvözni?

Próbáljátok ki a FoodbanGo-t!

Mi az a FoodbanGo?

Az Élelmiszerbank és az Urbango által közösen fejlesztett játék egy különleges programot kínál, mely egy szemléletformálással ötvözött kincskereső kaland. Izgalmas feladatokkal fűszerezett játék, mely a csapattagokat arra ösztökéli, hogy közösen gondolkodjanak, miközben „észrevétlenül” magukba szívják a háztartási élelmiszerpazarlás csökkentéséhez kapcsolódó hasznos tudnivalókat.

Hogyan működik?

A résztvevők 4-8 fős csapatokat alkotva küzdenek meg a feladatokkal. A játék elején a csapatok kapnak egy csomagot, amely a kincskereső felszereléseket tartalmazza.  Ebben sok minden megtalálható: információs anyagok az élelmiszerpazarlás csökkentéséről, térkép, és olyan tárgyak is, amelyek eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során végül mindenre szükség lesz.

A feladatok logikai jellegűek, de a feladatok megoldása közben fontos információkat illetve hasznos tippeket, trükköket is átadunk a résztvevőknek, melyek segítségével csökkenteni tudják a saját háztartásukban keletkező élelmiszerhulladékok mennyiségét. A kincskereséshez a csapatok tájékozódási tudására is szükség lesz, mivel a feladatok megoldásához a térkép és néhány információ segítségével az esemény területén meg kell találni bizonyos pontokat, ahol előzőleg különböző trükkös eszközöket helyezünk el.

Hol lehet játszani?

A játékot tetszőleges helyszínen meg tudjuk valósítani, akár kültéren, vagy akár a cég saját irodai környezetében is.

Hányan vehetnek részt a játékban?

A FoodbanGo-t minimum 30 főtől ajánljuk, de akár több száz fős létszámra is meg tudjuk szervezni.

Kinek ajánljuk és milyen alkalomra?

A FoodbanGo lehet egy önálló félnapos csapatépítő program, de lehet egy eleme nagyobb rendezvényeknek, fesztiváloknak, családi napoknak is. A játékhoz az Élelmiszerbank JótéKonyha nevű társadalmi vállalkozása akár cateringet is tud biztosítani a résztvevők számára.

Ask for offer

Game language