Do you want to play with a bigger group?

Special Offers

More info about
URBANGO Click here!

Choose a special offer!

Choose the option that suits you best, fill out the form, and we’ll be in touch to tailor everything to your needs.

Ez is Urbango, csak kicsit máshogy!

Ez az Urbango Green Belvárosi pályája!

Sokan kérdeztétek, hogy mitévők legyetek a csomaggal, amit kaptok tőlünk a játék során, mert szeretnétek környezettudatosan eljárni …. Hogy ezzel ne legyen gondotok a jövőben, megalkottuk az Green Urbango! Az eddigi nyomtatott állomáskártyák bekerültek a mobilalkalmazásomba, ott találjátok majd a feladatokat.

Nem, nem kell aggódni, nem lesz az Urbangóból sima, közönséges telefonos kincskereső játék. Hisz a kiegészítők, ezen a pályán kikerültek a városba, és ugyanúgy használnotok kell őket majd az állomásokon, ahogy eddig, csak nem kell vinnetek magatokkal, szóval ennyivel is környezettudatosabbak lettünk. :) Az Urbango életérzés tehát természetesen megmaradt!

A játék megrendelése és kifizetése után generálunk Nektek egy egyedi, egyszer használható kódot. A mobil alkalmazást ezzel a kóddal tudjátok majd feloldani és aktíválni a játékot.

A másik nagy újdonság, hogy ezt a kódot akkor használjátok fel, amikor csak akarjátok! Nem kell előre időpontot foglalnotok!! Ezzel megfordítjuk a menetet, először megvehetitek a játékot és elég utána foglalkoznotok a csapatszervezéssel … bízunk benne, hogy ezzel is megkönnyítjük a dolgotokat! :)

Az első Green Urbango pálya a Belvárosban található! (Kálvin tér környékéről indul és a Deák tér környékén végződik.) Az új pálya 12 db állomása egy körülbelül 2,5 kilométeres távon található. 1,5 -2 óra alatt teljesíthető. Hajrá! Gyertek és próbáljátok ki az újdonságot, a Green Urbango belvárosi pályáját, ami teljesen más útvonalon halad mint az eredeti Belvárosi pályánk és a feladványok is vadiújak!

Bevezető áron most: 22.000 Ft / csapat