Ajándékozz élményt

Ajándékutalvány

Még több infó az
URBANGO-ról Klikk ide!

Kincset érő élményt ajándékba?

Szerezz örömet egyszerre akár 7 családtagnak, ismerősnek vagy barátnak 25.000 Ft-ért!

Hogy mi az Urbango?

Egyszerre szabadulószoba és kincsvadászat szabad levegőn, kötöttségek nélkül! Az Urbango a játékosság, öröm, izgalom, és felfedezés élményét nyújtja, amire felnőttként még inkább igényünk van, de nem gyakran engedjük meg magunknak. Izgalmasabb, mint a mozi, mert együtt agyaltok, miközben a várost is úgy látjátok, mint még soha és nincs időhatár. A feladatok megoldásához nem Google-re vagy lexikális tudásra van szükség hanem logikára és kreatív együttműködésre. Tudod-e hol égettek a boszorkányokat? Hogy hol bújik meg Minerva, a városvédő istennő hatalmas szobra? Tudtad-e, hogy az Alagútnak is van lakója? Talán már ezerszer elmentél egy hely mellett, de most olyasmit is megtudhatsz róla, amiről nem is álmodtál.

Barátokkal, a családdal, vagy kollégákkal remek kikapcsolódás. Néhány óra alatt nagyot sétáltok, a város legszebb helyeit felfedezve az izgalmas feladványok mentén. Közben, ha úgy tetszik, meg is állhattok egy fagyira, vagy sörre.

Ennél jobb meglepetés nincs! Legyen az születésnap, névnap, karácsony, évforduló vagy bármilyen más fontos esemény, az Urbango utalvány mindig beválik, mert az öröm, a felfedezés és a játékosság élményét nyújtja.

Ráadásul az utalványnak szuper képessége van: korlátlan lejáratú! Barátaidnak, ismerőseidnek és családtagjaidnak nem kell aggódni a határidő miatt, akkor jönnek játszani, amikor nekik a legalkalmasabb. (Az utalványt maximum 7-en tudják felhasználni.)

Az utalványt azonnal küldjük neked pdf formátumban, használni viszont csak fizetés után tudod.

Vásárolj rögtön két utalványt, és hálánk jeléül megajándékozunk egy plusz ajándék kuponnal, amit a hamarosan nyíló, új Urbango pályán, az Urbango Green-en tudsz majd beváltani! 🙂

E meglepetésünket az utalványok kifizetése után küldjük emailben! És ha szeretnéd, akár ezt is átadhatod egy szerettednek … 🙂

Kalandra fel!

Így fog kinézni az ajándékutalvány:

UrbanGo Ajándákutalvány előnézet

Itt igényelhetsz ajándékutalványt

Hány ajándékutalványt szeretnél?