Nem csak egy kis csapattal szeretnél játszani?

Speciális ajánlatok

Még több infó az
URBANGO-ról Klikk ide!

Válassz foglalástípust!

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatkérőt és felvesszük veled a kapcsolatot és hogy számodra a legmegfelelőbb élményt tudjuk biztosítani, kérlek töltsd ki az alul megjelenő formot.

Ez is Urbango, csak kicsit máshogy!

Ez az Urbango Green Belvárosi pályája!

Sokan kérdeztétek, hogy mitévők legyetek a csomaggal, amit kaptok tőlünk a játék során, mert szeretnétek környezettudatosan eljárni …. Hogy ezzel ne legyen gondotok a jövőben, megalkottuk az Green Urbango! Az eddigi nyomtatott állomáskártyák bekerültek a mobilalkalmazásomba, ott találjátok majd a feladatokat.

Nem, nem kell aggódni, nem lesz az Urbangóból sima, közönséges telefonos kincskereső játék. Hisz a kiegészítők, ezen a pályán kikerültek a városba, és ugyanúgy használnotok kell őket majd az állomásokon, ahogy eddig, csak nem kell vinnetek magatokkal, szóval ennyivel is környezettudatosabbak lettünk. :) Az Urbango életérzés tehát természetesen megmaradt!

A játék megrendelése és kifizetése után generálunk Nektek egy egyedi, egyszer használható kódot. A mobil alkalmazást ezzel a kóddal tudjátok majd feloldani és aktíválni a játékot.

A másik nagy újdonság, hogy ezt a kódot akkor használjátok fel, amikor csak akarjátok! Nem kell előre időpontot foglalnotok!! Ezzel megfordítjuk a menetet, először megvehetitek a játékot és elég utána foglalkoznotok a csapatszervezéssel … bízunk benne, hogy ezzel is megkönnyítjük a dolgotokat! :)

Az első Green Urbango pálya a Belvárosban található! (Kálvin tér környékéről indul és a Deák tér környékén végződik.) Az új pálya 12 db állomása egy körülbelül 2,5 kilométeres távon található. 1,5 -2 óra alatt teljesíthető. Hajrá! Gyertek és próbáljátok ki az újdonságot, a Green Urbango belvárosi pályáját, ami teljesen más útvonalon halad mint az eredeti Belvárosi pályánk és a feladványok is vadiújak!

Bevezető áron most: 22.000 Ft / csapat