Nem csak egy kis csapattal szeretnél játszani?

Speciális ajánlatok

Még több infó az
URBANGO-ról Klikk ide!

Válassz foglalástípust!

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatkérőt és felvesszük veled a kapcsolatot és hogy számodra a legmegfelelőbb élményt tudjuk biztosítani, kérlek töltsd ki az alul megjelenő formot.

Nyaralás alatt végre együtt a család és a fürdést, napozást szeretnétek kiegészíteni egy gondolkodtató, izgalmas és egyedi játékkal?

Most nyáron végre összejött, hogy meglátogatjátok régi családi barátaitokat a gyerekekkel, és kicsit tartotok a kezdeti feszengéstől a gyerekek között? Jó jönne valami, ami feloldja ezt?

Nyáron van a szülinapja a gyereketeknek? Barátok szanaszét? Jól jönne valami, ami mégis felvillanyozza az ünnepeltet? Valami egyedi, ami emlékezetessé teszi a nagy napot?

Bevállaltatok egy siserehad kiskamaszt pár napra? Jól jönne valami izgi program?

Vagy egyszerűen csak valami nagyon menő, otthoni programra vágytok, amit az egész család tud együtt játszani?

Ha a válasz akár csak egyre is IGEN, akkor NYARALGO!!!

Az UrbanGo kincskeresőfüzete, ami izgalmas és értelmes nyári kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

https://www.youtube.com/watch?v=O8H-w1js1xg

Kincskeresőfüzetünk 12 vadi új feladványt és kiegészítőket tartalmaz. Nagyjából 2 óra játékidővel kalkulálhattok, ha gyerekek és szülők együtt játszátok. De igazából bármikor félbe is hagyhatjátok, elmehettek csobbani egyet és utána folytathatjátok.

Meglepetésként a kedvenc gyerekkori játékainkból is megosztottunk Veletek párat, köztük vannak ismertek is, csak talán kicsit méltatlanul elfeledettek. Ezeket a füzet második felében találjátok majd. 9 családi játék, amikkel a szünet alatt többször is lehet játszani! Szóval nem egy alkalomra szól csak a NyaralGo!

A 9 családi játék zömét bárhol lehet játszani, így gondoltunk arra is, hogy mindig magatokkal tudjátok vinni, ajándékba küldünk egy vászontáskát is, melyben remekül elfér a Nyaralgo mellett a váltás fürdőruci is.

A kincskeresőfüzet sikeres megoldása után természetesen izgalmas kincs is dukál. A "kincseszsák" klassz úti játékokat (kártya, frizbi, tili-toli, Skittles) tartalmaz.

A vászontáska meg menő, hisz urbangós! :)

A NyaralGót 10 éves kortól ajánljuk!!

NyaralaGo ára 19.500 Ft, mely tartalmazza a szállítást is a választott Foxpost automatába!