Hogyan legyen idén különleges a Húsvét? Unjátok a klasszikus tojáskeresést? Valami extra csavarra vágytok?

Induljon a Húsvéti kincsvadászat!

Próbáljátok ki a Nyuszigót, az otthoni kincsvadászat húsvéti, 2023-as limitált kiadását! Foxpost automatába történő kézbesítéssel (belföldön) 19.500 Ft-ért!

Mi a Nyuszigo?

A Nyuszigo a városi, kültéri kincsvadászat otthon, lakásban vagy kertben játszható húsvéti változata. Azért készítettük el, mert első kincsvadász élményeink pont a húsvéti tojáskereséshez kapcsolódnak és ezt a feledhetetlen érzést szeretnénk átadni a mai gyerekeknek is.

Hogyan működik?

A Nyuszigo 2 dobozban érkezik meg Hozzátok, melyek tartalmazzák a játékhoz szükséges valamennyi tudnivalót, kelléket és az ajándékot, a kincset is.

12 borítékot kell a játékmeseternek elrejtenie a lakás vagy a kert különböző zugaiba, és máris indulhat a kincsvadászat! A játékosok feladata az lesz, hogy összegyűjtsék mind a 12 borítékot, majd a kapott instrukciók alapján a megfelelő sorrendben kinyissák azokat. Hogy melyik lesz a következő, az mindig az előző boríték feladványából fog kiderülni. Ha szépen haladnak és az utolsó borítékot is kinyitják, rá fognak jönni, hogy hol találják a kincset. (A játékmesternél természetesen lesz kis “puska” is, hogy tudjon segíteni elbizonytalanodás esetén.)

A dobozban mindegyik feladványhoz izgalmas kiegészítőket rejtettünk, amik segítenek a gondolkodtató feladványok megoldásában. A kincsvadászoknak arra is rá kell jönniük, hogy melyiket mikor kell használniuk! 🙂

A játékhoz 2 főre küldünk kincset (2 db Kinder meglepetés, 2 doboz tic-tac és 2 Pez cukorka), amit természetesen ki lehet egészíteni, ha többen játszanak.

Hányszor lehet játszani egy Nyuszigóval?

Hát igazából csak egyszer, de felejthetetlen élményt nyújt! 🙂

Hogy jutsz hozzá?

A Nyuszigo játékot itt tudod megrendelni, a fizetést követően pedig a Foxpost rendszerén keresztül elküldjük a terméket abba az automatába, amelyikbe kéred.

Kiknek ajánljuk és milyen alkalomra?

Családoknak, barátoknak, akik együtt keresik Húsvét vasárnap a meglepetéseket otthon vagy a szabadban. 10 éves kortól nagyobb tesók segítségével tulajdonképp mindenkinek ajánljuk! Teszteltük felnőtteken és gyerekeken is, mindenki nagyon élvezte, szóval nincs felső korhatár! 🙂

Mennyi idő a játék?

Ez kicsit a játékmesteren is múlik, hogy mennyire dugja el izgalmas helyekre a borítékokat. Ha előkerült mind a tizenkettő a rejtekhelyekről, akkor a játékot kb 30-40 perc alatt lehet lejátszani.

Itt rendelhetsz játékot