Minden NyusziGo elfogyott!

De jövőre is lesz teljesen új, ne szomorkodjatok, csak legyetek majd gyorsabbak! 🙂

Mi a Nyuszigo?

A Nyuszigo a városi, kültéri kincsvadászat otthon, lakásban vagy kertben játszható húsvéti változata. Azért készítettük el, mert első kincsvadász élményeink pont a húsvéti tojáskereséshez kapcsolódnak és ezt a feledhetetlen érzést szeretnénk átadni a mai gyerekeknek is.

Hogyan működik?

A Nyuszigo dobozban érkezik meg Hozzátok, mely tartalmazza a játékhoz szükséges valamennyi tudnivalót, kelléket és az ajándékot, a kincset is.

12 színes tojást kell a játékmesternek elrejtenie a lakás, vagy a kert különböző zugaiban, és máris indulhat a kincsvadászat! A játékosok feladata az lesz, hogy összegyűjtsék mind a 12 tojást, majd a kapott instrukciók alapján a megfelelő sorrendben kinyissák azokat. Hogy melyik lesz a következő, az mindig az előző tojás feladványából fog kiderülni. Ha szépen haladnak és az utolsó tojást is kinyitják, rá fognak jönni, hogy hol találják a kincset. (A játékmesternél természetesen lesz kis „puska” is, hogy tudjon segíteni elbizonytalanodás esetén.)

A dobozba izgalmas kiegészítőket is rejtettünk, amik segítenek a gondolkodtató feladványok megoldásában. A kincsvadászoknak arra is rá kell jönniük, hogy melyiket mikor kell használniuk! 🙂

A játékhoz 2 főre küldünk kincset, amit természetesen ki lehet egészíteni, ha többen játszanak.

Hányszor lehet játszani egy Nyuszigóval?

Hát igazából csak egyszer, de felejthetetlen élményt nyújt! 🙂

Kiknek ajánljuk?

Családoknak, barátoknak, akik együtt keresik Húsvét vasárnap a meglepetéseket otthon vagy a szabadban. 10 éves kortól ajánljuk! Teszteltük felnőtteken és gyerekeken is, mindenki nagyon élvezte, szóval nincs felső korhatár! 🙂

Mennyi idő a játék?

Ez kicsit a játékmesteren is múlik, hogy mennyire dugja el izgalmas helyekre a tojásokat. Ha előkerült mind a tizenkettő a rejtekhelyekről, akkor a játékot kb 1-1,5 óra alatt lehet lejátszani.

Mennyibe kerül?

A NyusziGo ára 22.500 Ft, szállítással együtt országhatáron belül és a készlet erejéig.