OtthonGo

Az összes otthoni játékot kipipáltátok már?

Szakad kint az eső? Jól jönne valami újdonság? Valami titokzatos? Rejtélyes? Amivel az egész család egyszerre tud játszani?

Próbáljátok ki az Otthongót, az otthoni kincsvadászatot!

Foxpost automatába történő kézbesítéssel (belföldön) 18.000 Ft-ért!

Mi az Otthongo?

Az Otthongo a városi, kültéri kincsvadászatnak az otthon, lakásban játszható változata. Azért készítettük el, mert közeleg a tél, amikor mindenki kicsit bekuckózik és sajnos azért is aktuális, mert a járvány miatt is sokkal több időt töltünk otthon, kevesebb a lehetőség a kimozdulásra, és ebben a helyzetben is szerettük volna megadni a kincsvadászat élményét és örömét játékosainknak.

Hogyan működik?

Az Otthongo egy dobozban érkezik meg Hozzátok, ami tartalmazza a játékhoz szükséges valamennyi tudnivalót és kelléket, magát a kincset is. A kellékeket az útmutató segítségével egy játékmesternek el kell rejtenie a lakásban. A játékmester számára így világossá válnak a titkok, ezért ő a játékban az előkészítés után megfigyelőként és segítőként vesz részt. (Bár ha ő is részt akar venni, arra is van megoldásunk! :))
A rejtekhelyek olyanok, amik voltaképpen minden lakásban megtalálhatók (mosógép, kép a falon, hagymás rekesz, tojástartó, stb). A játékmester a pályát célszerűen akkor állítja fel, amikor a játékosok nem láthatják, mondjuk iskolában vagy dolgozni vannak, esetleg alszanak. Miután kész a pálya, a játékmester átadja a csapatnak az első állomás kártyáját és indulhat a játék.
Innentől kezdve a játékosok az állomásokat sorra fejtik meg, minden megfejtés a következő rejtekhelyet mutatja meg. Ha elakadnak, a játékmester segít nekik, lehetőleg nem a megoldással, hanem apróbb utalásokkal, vagy kérdésekkel, hogy a megfejtés öröme megmaradjon. Ehhez természetesen minden segítséget megadnunk a leírásban.

Hányszor lehet játszani egy Otthongóval?

Mivel a játékban vannak olyan kellékek, amik a nyomozás során megsérülnek (szét kell vágni, el kell törni), ezért a játék csak egyszer játszható végig. Megismételhetetlen, viszont felejthetetlen élményt nyújt.

Hogy jutsz hozzá?

Az Otthongo csomagot itt tudod megrendelni, a fizetést követően pedig postán elküldjük oda, ahova kéred.

Kiknek ajánljuk és milyen alkalomra?

Olyan családoknak, barátoknak, lakóközösségeknek, akik a járvány alatt is egy lakásban, légtérben szoktak tartózkodni. Gyerekek 8 éves kortól bátran bekapcsolódhatnak.

Bármilyen alkalomra, legyen az egy hosszú téli délután otthon, vagy egy ünnepnap (születésnap, névnap, évforduló stb…) az Otthongóval színt csempészel a napba! Kíváló megoldás egy különleges ajándék átadásához vagy akár lehet a játék maga az ajándék!

Otthoni zsúrra is egyedi élményt nyújtó program az Otthongó 10 éves kor felett!

Mennyi idő a játék?

Maga a játék 1 – 1,5 óra időtartamú (15 állomás), de előtte a játékmesternek rá kell szánni kb. 15 percet, hogy az útmutató segítségével a játékot a lakásban előkészítse.

Itt rendelhetsz játékot