OtthonGo

Az összes otthoni játékot kipipáltátok már?

Szakad kint az eső? Dúl a járvány?

Próbáljátok ki az Otthongót, az otthoni kincsvadászatot!

Foxpost automatába történő kézbesítéssel (belföldön) 12.500 Ft-ért!

Mi az Otthongo?

Az Otthongo a városi, kültéri kincsvadászatnak az otthon, lakásban játszható változata. Azért készítettük el, mert közeleg a tél, amikor mindenki kicsit bekuckózik és sajnos azért is aktuális, mert a járvány miatt is sokkal több időt töltünk otthon, kevesebb a lehetőség a kimozdulásra, és ebben a helyzetben is szerettük volna megadni a kincsvadászat élményét és örömét játékosainknak.

Hogyan működik?

Az Otthongo egy dobozban érkezik meg Hozzátok, ami tartalmazza a játékhoz szükséges valamennyi tudnivalót és kelléket, magát a kincset is. A kellékeket az útmutató segítségével egy játékmesternek el kell rejtenie a lakásban. A játékmester számára így világossá válnak a titkok, ezért ő a játékban az előkészítés után megfigyelőként és segítőként vesz részt. (Bár ha ő is részt akar venni, arra is van megoldásunk! :))
A rejtekhelyek olyanok, amik voltaképpen minden lakásban megtalálhatók (mosógép, kép a falon, hagymás rekesz, tojástartó, stb). A játékmester a pályát célszerűen akkor állítja fel, amikor a játékosok nem láthatják, mondjuk iskolában vagy dolgozni vannak, esetleg alszanak. Miután kész a pálya, a játékmester átadja a csapatnak az első állomás kártyáját és indulhat a játék.
Innentől kezdve a játékosok az állomásokat sorra fejtik meg, minden megfejtés a következő rejtekhelyet mutatja meg. Ha elakadnak, a játékmester segít nekik, lehetőleg nem a megoldással, hanem apróbb utalásokkal, vagy kérdésekkel, hogy a megfejtés öröme megmaradjon. Ehhez természetesen minden segítséget megadnunk a leírásban.

Hányszor lehet játszani egy Otthongóval?

Mivel a játékban vannak olyan kellékek, amik a nyomozás során megsérülnek (szét kell vágni, el kell törni), ezért a játék csak egyszer játszható végig. Megismételhetetlen, viszont felejthetetlen élményt nyújt.

Hogy jutsz hozzá?

Az Otthongo csomagot itt tudod megrendelni, a fizetést követően pedig postán elküldjük oda, ahova kéred.

Kiknek ajánljuk és milyen alkalomra?

Olyan családoknak, barátoknak, lakóközösségeknek, akik a járvány alatt is egy lakásban, légtérben szoktak tartózkodni. Gyerekek 8 éves kortól bátran bekapcsolódhatnak.

Bármilyen alkalomra, legyen az egy hosszú téli délután otthon, vagy egy ünnepnap (születésnap, névnap, évforduló stb…) az Otthongóval színt csempészel a napba! Kíváló megoldás egy különleges ajándék átadásához vagy akár lehet a játék maga az ajándék!

Otthoni zsúrra is egyedi élményt nyújtó program az Otthongó 10 éves kor felett!

Mennyi idő a játék?

Maga a játék 1 – 1,5 óra időtartamú (15 állomás), de előtte a játékmesternek rá kell szánni kb. 15 percet, hogy az útmutató segítségével a játékot a lakásban előkészítse.

Itt rendelhetsz játékot