Az ezerarcú város

Budapest

Még több infó az
URBANGO-ról Klikk ide!

Budapest – Az ezerarcú város

A világ egyik legszebb városa! Az adja különlegességét, hogy dombság és síkság találkozik a Dunánál, ami páratlan panorámát biztosít gyönyörű történelmi épületeire.

A parlament méltóságteljes tornyai, a kecses hidak, a hirtelen a folyó felé magasodó Gellért-hegy és az ódon házakkal és palotákkal teli Várhegy olyan látványt nyújtanak, amivel nehéz betelni.

Kövess minket:

instagram

Kik vagyunk?

Azért hoztuk létre az Urbangót, mert szerettünk volna egy jobb, szabadabb, de mégis izgalmas és változatos városnéző lehetőséget. Sok helyen jártunk már a világban és mindenhol ugyanazokkal a sablonosnak mondható megoldásokkal találkoztunk. Mi ugyanis nem szeretjük a kötött útvonalat, a kötött tempót. Nem szeretjük, ha ismeretlen emberekhez kell alkalmazkodnunk, vagy ha egy esernyőt kell követnünk. És nem szeretjük, ha városnézés közben túl sok információt kell olvasnunk, vagy hallgatnunk, aminek a nagy részét azonnal el is felejtjük.

Mi a lazább dolgokat szeretjük. Például, ha a családunkkal vagy barátainkkal együtt fedezhetjük fel a környéket, és ha megtetszik valami, akkor megállhatunk körülnézni és fotózkodni vagy meginni egy fröccsöt. De közben jó érzés az, ha egy láthatatlan kéz mégis vezet minket, hogy szép és érdekes helyeket látogassunk meg. És arra gondoltunk, hogy milyen jó volna, ha az egész egy játék lenne.Azért hoztuk létre az Urbangót, mert reméltük, hogy mások is vannak, akik hasonló városi élményre vágynak. És azért ötvöztük kincskereséssel a városnézést, mert ez olyan szerencsés kombináció, amely közös kihívás és nagy élmény a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

2015-ben egy 16 éves álom és terv valósult meg az Urbango létrejöttével. A családtagoknak és barátoknak szervezett számtalan sok kincskereső játék végre Budapest méretűvé nőtte ki magát!

Köszönjük, hogy Ti is velünk játszotok!

Budapesti csapat

Rólunk írták