Nyaralás alatt végre együtt a család és a fürdést, napozást szeretnétek kiegészíteni egy gondolkodtató, izgalmas és egyedi játékkal?

Most nyáron végre összejött, hogy meglátogatjátok régi családi barátaitokat a gyerekekkel, és kicsit tartotok a kezdeti feszengéstől a gyerekek között? Jó jönne valami, ami feloldja ezt?

Nyáron van a szülinapja a gyereketeknek? Barátok szanaszét? Jól jönne valami, ami mégis felvillanyozza az ünnepeltet? Valami egyedi, ami emlékezetessé teszi a nagy napot?

Bevállaltatok egy siserehad kiskamaszt pár napra? Jól jönne valami izgi program?

Vagy egyszerűen csak valami nagyon menő, otthoni programra vágytok, amit az egész család tud együtt játszani?

Ha a válasz akár csak egyre is IGEN, akkor NYARALGO!!!

Az UrbanGo kincskeresőfüzete, ami izgalmas és értelmes nyári kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

Kincskeresőfüzetünk 12 vadi új feladványt és kiegészítőket tartalmaz. Nagyjából 2 óra játékidővel kalkulálhattok, ha gyerekek és szülők együtt játszátok. De igazából bármikor félbe is hagyhatjátok, elmehettek csobbani egyet és utána folytathatjátok.

Meglepetésként a kedvenc gyerekkori játékainkból is megosztottunk Veletek párat, köztük vannak ismertek is, csak talán kicsit méltatlanul elfeledettek. Ezeket a füzet második felében találjátok majd. 9 családi játék, amikkel a szünet alatt többször is lehet játszani! Szóval nem egy alkalomra szól csak a NyaralGo!

A 9 családi játék zömét bárhol lehet játszani, így gondoltunk arra is, hogy mindig magatokkal tudjátok vinni, ajándékba küldünk egy vászontáskát is, melyben remekül elfér a Nyaralgo mellett a váltás fürdőruci is.

A kincskeresőfüzet sikeres megoldása után természetesen izgalmas kincs is dukál. A „kincseszsák” klassz úti játékokat (kártya, frizbi, tili-toli, Skittles) tartalmaz.

A vászontáska meg menő, hisz urbangós! 🙂

A NyaralGót 10 éves kortól ajánljuk!!

NyaralaGo ára 19.500 Ft, mely tartalmazza a szállítást is a választott Foxpost automatába!

Itt rendelhetsz játékot